Bed and Breakfast Groningen
Reserveer Bed and Breakfast De Kade
home >> reserveer

Reserveer

Wilt u reserveren? Op onderstaande kalender ziet u of de door u gewenste periode nog vrij is. U kunt vervolgens het formulier onder de kalender invullen of een mail sturen aan contact@bbdekadegroningen.nl.

Als u het formulier verstuurt ontvangt u zo snel mogelijk bericht of de kamer nog beschikbaar is en wat de prijs is. Pas als u akkoord bent, wordt uw reservering definitief vastgelegd.

De voorwaarden staan onderaand deze pagina.

Beschikbaarheidskalender. De rode dagen zijn reeds bezet!

reserveringsformulier

gewenste periode

aankomstdatum:

vertrekdatum:

gewenste datum en duur

aankomstdatum:

aantal nachten:

datum vertrek:

persoonlijke gegevens

naam:

email:

aantal personen:

eventuele opmerkingen

Voorwaarden

Als u reserveert ontvangt u van Bed and Breakfast De Kade een bevestiging van ontvangst. In de mail staat of de kamer beschikbaar is en zo ja, wat het tarief is. Als u de kamer definitief wilt vastleggen dient u binnen 48 uur een bevestiging te sturen, anders wordt de kamer weer vrijgegeven.

Als u de kamer definitief wilt laten vastleggen ontvangt u per mail een bevestiging en het verzoek 25% van de huursom aan te betalen.

Annuleren. Afhankelijk van het tijdstip van annuleren worden er kosten in rekening gebracht. Annuleert u langer dan 7 dagen van te voren, dan krijgt u uw aanbetaling teruggestort. Annuleert u in de week voor de boekingsdatum, dan wordt de aanbetaling in rekening gebracht.